Kuleblåsing i førjulstiden (nov.-des.) 2019

Kuleblåsing i førjulstiden (nov.-des.) 2019

400.00

Ta med deg familien på en koselig førjulsaktivitet. Dere velger farge og mønster til hver deres kule og er med og blåser. Kulenene må avspennes over natten og er klar til henting den påfølgende dagen. Da har vi gravert navnet til den enkelte på hans/ hennes kule.

Det er plass til 5 kuler i hver time. Er det ikke nok plasser igjen på klokkeslettet du ønsker kjøper du plass på klokkeslettet enten før eller etter.

Kjøpet er ikke refunderbart.

Klokkeslett:
Dato:
Quantity:
Legg i handlekurven

Å være med å lage sin egen glasskule her hos oss har for mange blitt en koselig tradisjon i førjulstida. Kulene blir alltid lekre og er fine både å gi i gave og beholde selv.

Du velger farge og mønster til din kule, Benjamin her hos oss håndterer det flytende glasset og du er med og blåser. Når kulen har rett form og størrelse må den legges inn i en av våre avspenningsovner for kontrollert nedkjøling. Det tar hele natten og dagen etter graveres navnet ditt på kulen din før den pakkes og gjøres klar til henting.

Angående booking: Det er 5 plasser på hver klokketime. Er det ikke nok ledige plasser på klokkeslettet du ønsker velger du de overskytende plassene på timen før eller timen etter. Vi legger opp listene for dagen slik at hver gruppe holdes samlet.