Selvlaget drikkeglass

Selvlaget drikkeglass

Gresskar

Gresskar

Bestill en gøyal opplevelse hos oss

Blås ditt eget drikkeglass

En gøyal aktivitet hvor du får lage noe du kan bruke! Alle velger farge til sitt glass og blåser, deretter får du selv sitte i stolen og bearbeidet glasset til kanten er åpnet og glasset kan drikkes av. Er det mindre barn med på denne aktiviteten kan de få blåse glasset, men selve bearbeidingen er ikke egnet for barn. Da foreslår vi at en voksen i følget gjør det. For å avtale en tid til dette må gruppen lage 8 glass. Navnet til den enkelte blir gravert på undersiden av glasset etter at avspenningsprosessen er over og prisen er 650,- pr glass. Det vil ta omlag 2 timer å lage 8 glass.

Lag ditt eget gresskar

Vær med og lag et gresskar i glass som vil pynte opp høstbordet år etter år. Du velger fargene du vil ha på frukt og stilk. For å avtale en tid må gruppen lage 8 gresskar. Gresskarene må avspennes over natten og navnet til den enkelte blir gravert på undersiden .Prisen er 750,- pr gresskar.

Blås din egen glasskule

Dere velger farge og mønster til hver deres kule, Benjamin håndterer det flytende glasset imens dere blåser.  Det er kun én som lager av gangen og det må lages minimum 10 kuler til sammen for å avtale en tid til dette.  Kulene avspennes over natten og kan hentes dagen etter.  Da har vi gravert navnet til den enkelte på hans/hennes kule. Det tar omlag 1,5 time å lage 10 kuler og prisen er 400,- pr kule

Én times introduksjonskurs

Har du lyst til kjenne litt mer på glassblåsing? Da er en times glassblåsing midt i blinken for deg.  Du får god hjelp av oss til å lage skål og drikkeglass.  Alt du får til å lage beholder du og det er avspent og klart til henting dagen etter.  Dette er hett, intenst og mest av alt skikkelig gøy!  Syns du en time er for snaut er det mulig å bygge på med flere timer. Er dere to som ønsker å gjøre dette i lag bestiller dere en time hver.  Prisen er 2500,- for én time, påfølgende timer koster 1500,- når de tas fortløpende.

Julekuleblåsing

Vi setter av tre lørdager før jul hvor det er mulig å melde seg på til julekuleblåsing.  Dette er åpent for alle over 4 år.

Du  velger farge og mønster til din kule.  Benjamin håndterer det flytende glasset og du blåser.  Alle kulene som blåses må avspennes over natten og er klare til henting dagen etter. Da har vi gravert navnet til den enkelte på hans/hennes kule.  Koselig å gi i gave og like koselig å beholde.  Grupper/familier på 10 personer eller flere bør bestille en egen dag.  Prisen er 400,- pr kule.

Demonstrasjon av glassblåsing

Vi blåser og forteller om prosessen underveis. Selve demonstrasjonen tar omlag en time og gir en fin innføring i hvordan noen av våre produkter blir til. Vi har sitteplasser til 24 personer. Prisen er 2500,-